Programma

Op 29, 30 en 31 augustus 2020 ontdek je op Beauty Days de laatste trends en noviteiten uit de beautybranche. Je doet er praktische kennis op van technieken en behandelingen. Naast vakinhoudelijke demo’s krijg je van exposanten en bekende sprekers handvaten voor het runnen van een succesvolle salon. Maar het uitgebreide programma omvat ook leuke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en interesses.  

Een programma voor elke beauty professional

Het programma wordt nog bekend gemaakt. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Beauty Days.

schoonheidsbeurs schoonheidsinstituut opleiding groothandel schoonheidsspecialiste beauty leverancier

Schoonheid

nagelbeurs nagelgroothandel nagelproducten nagelstyliste nagelstudio starten

Nagelstyling

pedicure beurs groothandel opleiding beauty groothandel

Pedicure

massage vakbeurs wellness vakbeurs welness beurs beauty leverancier groothandel

Massage

visagie opleiding beurs cosmetica groothandel make up groothandel beauty beurs

Visagie

Scroll naar top

Beauty Days verplaatst naar 29, 30 en 31 augustus 2020 in Gorinchem

De editie van Beauty Days die gepland stond op 16 en 17 mei 2020 in Evenementenhal Hardenberg, wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar een nieuwe datum én locatie. De beurs vindt plaats op 29, 30 en 31 augustus 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Gelijktijdig met het vakevent voor de beauty professional vindt The Hair X-perience plaats, het enige kappersevent in Nederland. Klik hier voor meer informatie. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.