Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen

Beauty Days is het vakevent voor de beauty professional en vindt plaats op  29, 30 en 31 augustus 2020. Het laagdrempelige platform is al jaren hét ideale moment om je (nieuwste) producten te presenteren en te verkopen, én je klantenkring verder uit te breiden. Beauty Days wordt namelijk bezocht door beauty professionals uit  heel Nederland die speciaal naar de beurs komen om in te kopen voor het nieuwe seizoen.

Fototainer selfiewand beauty days gorinchem

Op Beauty Days vind je aanbod voor de segmenten:

schoonheidsbeurs schoonheidsinstituut opleiding groothandel schoonheidsspecialiste beauty leverancier

Schoonheid

nagelbeurs nagelgroothandel nagelproducten nagelstyliste nagelstudio starten

Nagelstyling

pedicure beurs groothandel opleiding beauty groothandel

Pedicure

massage vakbeurs wellness vakbeurs welness beurs beauty leverancier groothandel

Massage

visagie opleiding beurs cosmetica groothandel make up groothandel beauty beurs

Visagie

Het verkoopmoment voor het zomerseizoen

In mei is het voor beauty professionals hét moment om in te kopen voor het zomerseizoen. Laat je (nieuwste) producten zien en bied unieke aanbiedingen aan.

Het complete vakevent voor de beauty professional

Het programma omvat leuke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & interesses en geeft handvaten voor het runnen van een succesvolle salon.

Beauty professionals en leveranciers ontmoeten elkaar

Jaarlijks mag de beurs rekenen op 3.500 bezoekers. 86% van hen is zelfstandig beauty professional en dus beslissingsbevoegd. Het ideale publiek om direct zaken mee te doen.

Aftermovie
Beauty Days Hardenberg 2019

Ook interessant voor jou

Naast de editie in Hardenberg vindt Beauty Days ook eenmaal per jaar plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op 18, 19 en 20 januari 2020 is dit nationale vakevent hét ideale verkoopmoment na de drukke feestdagen. Bekijk hier de website van Beauty Days Gorinchem. 

Scroll naar top

Beauty Days verplaatst naar 29, 30 en 31 augustus 2020 in Gorinchem

De editie van Beauty Days die gepland stond op 16 en 17 mei 2020 in Evenementenhal Hardenberg, wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar een nieuwe datum én locatie. De beurs vindt plaats op 29, 30 en 31 augustus 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Gelijktijdig met het vakevent voor de beauty professional vindt The Hair X-perience plaats, het enige kappersevent in Nederland. Klik hier voor meer informatie. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.