Bezoekers

Smart Badge

Maak kennis met de Smart Badge technologie!

Vanaf komende editie van Beauty Days wordt het voor jou nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens je beursbezoek. Door de komst van de Smart Badge technologie kan jij op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt.

Na afloop van jouw bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in je mailbox. Zelfs als er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan je als bezoeker wel de relevante informatie verzamelen. Met de komst van de Smart Badge technologie loop je zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit!

Hoe werkt het?

  1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge – Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid.
  2. Je ontvangt later op de dag alle verzamelde exposanteninformatie.
Easyfairs Marketingtool EasyGo Smartbadge

De voordelen voor jou!

  • Je badge is jouw virtuele draagtas tijdens je beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!
  • Je weet perfect welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van je bezoek.
  • Geen spam - jij ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin je interesse hebt getoond.
  • Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die je bezocht hebt.
Scroll naar top

Beauty Days verplaatst naar 29, 30 en 31 augustus 2020 in Gorinchem

De editie van Beauty Days die gepland stond op 16 en 17 mei 2020 in Evenementenhal Hardenberg, wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar een nieuwe datum én locatie. De beurs vindt plaats op 29, 30 en 31 augustus 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Gelijktijdig met het vakevent voor de beauty professional vindt The Hair X-perience plaats, het enige kappersevent in Nederland. Klik hier voor meer informatie. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.