Bezoekers

Waarom bezoeken?

Op 29, 30 en 31 augustus 2020 vindt Beauty Days plaats in Evenementenhal Gorinchem. Beauty Days is hét complete vakevent voor beauty professionals uit heel Nederland. Beauty Days is al jaren hét moment om in te kopen voor het nieuwe seizoen. Ontdek een gevarieerd aanbod van leveranciers en laat je inspireren door de laatste trends en noviteiten uit jouw vakgebied. Het uitgebreide programma biedt handvatten om jouw salon nog succesvoller te maken, praktische demo’s van de (nieuwste) behandelingen en technieken, vakinhoudelijke lezingen, én leuke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Het inkoopmoment voor 2020

Op 29, 30 en 31 augustus kun je in een ontspannen setting tegen de beste aanbiedingen producten inkopen voor het nieuwe zomerseizoen. Op Beauty Days vind je een ruime keuze aan leveranciers, groothandels en fabrikanten.

Het alles-in-één beauty event

Beauty Days is de plek waar je niet alleen voordelig kunt inkopen, maar ook de laatste trends & noviteiten ziet, praktische kennis opdoet én leuke workshops volgt over persoonlijke ontwikkeling. Kortom, het complete beauty event voor jou!

Bijblijven binnen je vakgebied

Raak op en top geïnspireerd tijdens het uitgebreide programma! Krijg tips & tricks van bekende sprekers uit de branche, laat je bijpraten over de nieuwste behandelingen & technieken en volg leuke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en interesses.

Samen met duizenden beauty professionals raak je geprikkeld door de laatste trends waardoor jij het seizoen met een frisse blik tegemoet gaat!

Aftermovie
Beauty Days Hardenberg 2019

Op Beauty Days vind je aanbod voor de segmenten:

schoonheidsbeurs schoonheidsinstituut opleiding groothandel schoonheidsspecialiste beauty leverancier

Schoonheid

nagelbeurs nagelgroothandel nagelproducten nagelstyliste nagelstudio starten

Nagelstyling

pedicure beurs groothandel opleiding beauty groothandel

Pedicure

massage vakbeurs wellness vakbeurs welness beurs beauty leverancier groothandel

Massage

visagie opleiding beurs cosmetica groothandel make up groothandel beauty beurs

Visagie

Ook interessant voor jou

Naast de editie in Hardenberg vindt Beauty Days ook eenmaal per jaar plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op 23, 24 en 25 januari 2021 is dit landelijke vakevent hét ideale inkoopmoment na de drukke feestdagen. Bekijk de website www.beautydays-gorinchem.nl

Scroll naar top