Praktische info

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Zaterdag 29 augustus 2020
Zondag 30 augustus 2020
Maandag 31 augustus 2020
Alle dagen van 10:00 - 17:00 uur

Gratis Wi-Fi

Pinnen en contant

Bewaakte garderobe

8 oplaadpunten

5000 parkeerplaatsen

Catering

Hoe kom ik bij Evenementenhal Hardenberg?

Met de auto

Vanuit Zwolle
Vanuit Zwolle neemt u vanaf de A28 afrit 21 afslag Ommen naar de N340. Via de N36 en N34 bent u binnen 35 minuten in Hardenberg.

 Vanuit Groningen / Assen / Hoogeveen
U volgt de A28 tot deze voorbij Hoogeveen overgaat in de N48. Volg de Coevorderstraat/ N377 en N343 tot aan Hardenberg.

Vanuit Enschede / Almelo / Hengelo
Via de N36 (richting Vriezenveen) of de N343 (Oldenzaal Tubbergen) reist u eenvoudig naar Evenementenhal Hardenberg.

Taxi

Wil je gebruik maken van een taxi? Boek jouw taxirit heel eenvoudig online via Sneleentaxi. Je profiteert van een scherp tarief, tot 17% goedkoper dan de meterprijs. Klik hier voor meer informatie of om te boeken. 

Met het openbaar vervoer

De kern Hardenberg ligt aan de treinverbinding tussen Zwolle en Emmen. Treinen vertrekken op doordeweekse dagen ieder half uur. Tijdens de spits op maandag tot en met vrijdag (‘s ochtends en ‘s middags) rijdt er ieder kwartier een trein tussen Zwolle, Hardenberg en Emmen. De actuele reistijden vindt u op www.ns.nl.

Daarnaast zijn er in de gemeente Hardenberg verschillende bussen die stoppen bij bushalte: De Nieuwe Haven. Dit is op 2 minuten loopafstand van Evenementenhal Hardenberg.

Toegankelijkheid mindervaliden

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vind je invalidetoiletten bij ieder toiletblok. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.

Scroll naar top