Ik ben exposant

Smart Badge

Maak kennis met de Smart Badge technologie!

Iedere bezoeker ontvangt een Smart Badge waarmee zij exposantenstands kunnen scannen waarin zij geïnteresseerd zijn en graag meer informatie over willen ontvangen. Voorafgaand aan de beurs ontvangen alle exposanten een badgereader om op hun stand te plaatsen. Door de badgereader op jouw stand te scannen, ontvangen bezoekers meer informatie over jouw bedrijf door middel van een e-mail aan het einde van hun beursdag. De informatie wordt rechtstreeks uit je My Easyfairs profiel verzonden.

Voordelen voor jou als exposant:

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie
Bezoekers die je niet gesproken hebt kunnen op een simpele wijze jouw product- en bedrijfsinformatie ontvangen via e-mail door simpelweg jouw badgelezer te scannen met de badge die ze bij binnenkomst ontvangen.

Stimuleer de bezoekerservaring
Bezoekers die jouw badgelezer met hun badge scannen, ontvangen jouw informatie digitaal. Die gegevens kunnen ze heel eenvoudig delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Reduceer kosten en verspilling
Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder kosten en minder kans dat bezoekers jouw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Meer contacten en mogelijkheden
Om optimaal leads te genereren kun je het gebruik van jouw badgelezer combineren met de Visit Connect app (beschikbaar vanaf GoLeads). Hiermee ben jij in de lead en scan je de badges van interessante bezoekers die je gesproken heeft tijdens jouw deelname. In de app kun je notities toevoegen en opmerkingen plaatsen zodat het opvolgen van gesprekken nog simpeler wordt. Stimuleer jouw bezoekers daarnaast om jouw badgelezer te scannen zodat je ook informatie kunt uitwisselen met bezoekers die je niet gesproken hebt. 

Vereenvoudig jouw opvolging na de beurs
Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvang je een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Easyfairs Marketingtool EasyGo Smartbadge

Wat moet u doen tijdens de beurs?

  1. Plaats de badgelezer op jouw stand: in het gezichtsveld van de bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor je klaar!
  2. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
  3. Breng de badgelezer terug op het einde van de dag op de laatste beursdag.
  4. Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Je kunt de informatie ook opvragen via My Easyfairs.

Als je GoVisibility hebt, kunt je nog altijd upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Indien je tijdig upgrade, kun je ook nog profiteren van andere features, zoals de Visit Connect App.

Scroll naar top