Beauty Days Hardenberg breidt uit met HairSquare

HARDENBERG – Het professionele vakevent Beauty Days in Evenementenhal Hardenberg breidt uit met het kappersplein ‘HairSquare’. Beauty Days Hardenberg wordt jaarlijks bezocht door vele kappers. Zij hebben aangegeven behoefte te hebben aan een uitgebreider aanbod van kappersproducten en -merken. De regio Noordoost-Nederland biedt een ruime afzetmarkt van meer dan 17.000 kappers. Daarom breidt Beauty Days Hardenberg op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 uit met het kappersplein ‘HairSquare’.

Beauty Days Hardenberg is al vele jaren een begrip voor de beauty professional in Noordoost-Nederland. Op deze regionale beurs treffen zij een gevarieerd aanbod exposanten; van groothandels tot kleine specialisten en een aantrekkelijk programma van workshops, demonstraties en lezingen. De beurs wordt bezocht door schoonheidsspecialisten, pedicures, nagelstylisten, masseurs, visagisten en kappers.

“De provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Gelderland tellen in totaal meer dan 17.000 kappers; van eigenaren en managers van salons tot zzp’ers en medewerkers. Zij zijn op zoek naar nieuwe leveranciers, willen zich oriënteren op producten, inkopen voor hun salon en inspiratie opdoen. Daarom richten wij een deel van de tweede beurshal in als het kappersplein ‘HairSquare’”, legt Corine Visser, Event Manager Beauty Days uit. In het midden bevindt zich een Demo Square waar gedurende beide beursdagen vaktechnische demonstraties worden gegeven. Visser: “Dit kappersplein is een toevoeging op de al bestaande beursvloer van Beauty Days. De eerste exposanten hebben zich al ingeschreven voor HairSquare, zoals Hair Combi, Max Pro en Pesho Professional. Belangstellenden kunnen voor deelname aan dit plein met ons contact opnemen.”

De beursvloer van Beauty Days Hardenberg raakt in aanloop naar 16 en 17 mei steeds verder gevuld. Zo hebben zich onder andere Ginkels Cosmetica, Perfect Eyelash, Magnetic Nail Design en Lenks al ingeschreven. Ook werkt de organisatie weer hard aan een programma op maat voor iedere beautyprofessional. Zo zijn er lezingen waarin handvaten worden gegeven voor het runnen van een succesvolle salon, evenals vakinhoudelijke demo’s en interessante workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Van social media tot huidverzorging en van mindfulness tot het behandelen van de diabetische voet.

Introductie smartbadge
Verder introduceert de beursorganisatie vanaf de komende editie van Beauty Days Hardenberg de smartbadge voor bezoekers, een soort digitale draagtas. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kan de bezoeker exposantenstands en experiences scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie over wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. “Deze unieke tool is op Beauty Days Gorinchem al een groot succes gebleken. Wij kijken dan ook met veel interesse uit naar de kennismaking van de smartbadge op Beauty Days Hardenberg”, aldus Visser.


Beauty Days Hardenberg is op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie:
www.beautydays-hardenberg.nl.

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Laat een reactie achter

Scroll naar top